ÅIBF arrangerar resa till SM-finalerna i innebandy

Den 25 april i vår går SM-finalerna av stapeln i Globen i Stockholm. ÅIBF arrangerar i år en resa till finalerna. För att resan ska bli av behövs det minst 35 anmälningar. I dagsläget är maxantal som kan komma med på resan 68 personer men om det blir ett väldigt stort tryck så får vi överväga att abbonera ytterligare en buss.

Vi åker från bussplan i Mariehamn kl 7:15 och återkommer till samma ställe cirka 23:30 samma dag. Möjlighet kommer även att finnas att bli upplockad på vägen ut till Eckerö då vi åker med Eckerölinjen.

Pris
Vuxen (18 år och äldre) -  55 €
Barn & ungdom (upp till och med 17 år) - 35 €

I priset ingår buss & båt t/r samt matchbiljetter. Det finns även möjlighet att äta sjöfrukost på båten. För vuxna kostar det 9,00 € medan det för barn och unga upp till och med 17 år kostar 4,50 €.

Damfinalen startar ca 12.10 och herrfinalen startar 15.10, vilket gör att vi både hinner i god tid till första matchen startar samt att vi inte behöver stressa på vägen hem.

Barn och ungdomar under 18 år bör ha målsman, alternativt ansvarig ledare, med sig på resan. Resan är alkohol- och drogfri för samtliga deltagare.

Sista dag för anmälan är söndagen den 8:e mars.

Betalning görs till ÅIBFs konto ÅAB 660100-1201300 senast den 23:e mars. Vänligen ange referensnummer 13 samt att ni i meddelanderutan skriver ni namnet på de som betalningen gäller. Om ni ska ha frukost så lägger ni på den kostnaden i betalningen. Ni kan avvakta med betalning tills dess att vi kommit upp i minimiantalet för att resan ska bli av.

Anmälan är bindande!

Anmälningstiden har gått ut och anmälningen har stängt.