Dags att anmäla sig till: ÅLÄNDSKA CUPEN 2017

Lördagen den 30:e december är det dags för Åländska cupen att återuppstå i en ny skepnad! I år kommer cupen vara öppen för alla: ordinarie lag från seriespelet, gamla lag eller rena kompisgäng! Alla lag, både damer och herrar, som intresserade, är välkomna in med anmälningar och det krävs inga licenser för att delta i cupen. Spelare är heller inte bundna av sina licenser i det åländska seriespelet utan kan om de så önskar spela med ett annat lag denna i denna cup! Detta öppnar upp för gamla lag att återuppstå för en dag, bjuder också in spelare som annars inte deltar i det vanliga seriespelet att delta. Förhoppningsvis får vi även se en och annan bortaålänning i hallarna eller kanske rent av ett hemvändarlag. Givetvis är alla de lag som deltar i seriespelet välkomna att delta!

Ambitionen är att spela cupen med gruppspel följt av ett slutspel där vi kan garantera alla lag minst tre matcher. Matchtiden blir 2x15 minuter så inga 20-mannatrupper behövs utan vi rekommenderar istället cirka 10 utespelare plus målvakt i varje lag. Exakta spelformer kommer efter att vi vet hur många lag som anmält sig till cupen. Minst 8 lag krävs på herrsidan för att cupen ska bli av och på damsidan kräver vi minst 4 lag. På damsidan räknas även Åländska cupen som åländskt mästerskap säsongen 17/18.

Förhoppningen är att få till en riktigt rolig happening i mellandagarna där vi får se många nya, nygamla och givetvis även många av de vanliga serielagen och spelarna i Baltichallen! Dra ihop gänget så kör vi!

Anmälningsavgift: 165 €
(domarkostnader och hallhyror inkluderade).
Anmälan skickas till innebandy@idrott.ax.
Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag 10:e december.

Anmälda lag
Herrar:
Tomtar som tämjer drakar
IF Fram Allstar
Laggstugan
Pågarna
Var är Pappa?
Lemlands IF 1
Lemlands IF 2
Eckerö IK
EMB
V.I.K.hädan
PRO-09
Hammarlands IK 1
Hammarlands IK 2

Damer:
IBK Hammarland