Dags för säsongens första ledarkurs

Fredagen den 11 oktober samt den lördagen den 12 oktober kommer säsongens första ledarkurs gå av stapeln. Återigen är det de mycket uppskattade kursledarna Jonas Wärm och Stefan Forsman som kommer att hålla kursen. Jonas och Stefan har arbetat tillsammans under många år och berättade under vårens kurs om hur de arbetade med värdegrund för att nå framgång och vinna SM-guld tillsammas i Storvreta IBK.

Fredagen den 11 oktober så kommer vi att hålla till på Baltichallen där Jonas drar grundkursen som det till nästa säsong kommer att vara krav på att alla ledare som har barn och ungdomsgrupper ska ha gått. I Uppland är det redan ett krav så är du verksam i något sånt lag så behöver du gå den här kursen om du inte redan gjort det.

Kursen riktar sig till alla som leder ett innebandylag, till styrelsemedlemmar eller såna som arbetar med barn och ungdomsinnebandy.

Under fredagskvällen den håller vi till på Idrottsgården mellan 18:00-21:30 och och under lördagen mellan 9:00-17:00 så kommer vi befinna oss i på Vikingahallen i Jomala. Fredagen kommer bestå av en grundutbildning och lördagen består av fem olika pass som behandlar ämnena spelsystem, ledarskap, målvakten, atleten och träningsplanering. Utbildningen är både teoretisk och praktisk. Till nästa säsong kommer att vara krav på att alla ledare som har barn och ungdomsgrupper i seriespel hos ÅIBF ska ha gått dena kurs. I Uppland är det redan ett krav så är du verksam i något sånt lag så behöver du gå den här kursen om du inte redan gjort det.

Gick man kursen förra säsongen så är fredagens innehåll det samma medan lördagens utbildningen har ett annat innehåll än det förra tillfället. Så vill man enbart vara med på lördagen för att få mer inspiration till kommande säsong så är man välkommen om man redan hat gått grundutbildningen vid tidigare tillfälle.

MISSA INTE DETTA! 100% GRATIS!

SISTA ANMÄLNINGSDATUM ÄR TORSDAGEN DEN 26 SEPTEMBER

Anmälan görs här