Ny chans att utbilda sig

Den tidigare kurserna som skulle hållits den 31 januari samt 1 februari blev inställd på grund av lite för få anmälningar. Nu har vi ett nytt datum att erbjuda er som vill gå grundledarkursen som till nästa år blir obligatorisk för alla som ska vara ledare för ett juniorlag. Fredagen den 3:e april är det nya datumet för grundkursen. Den mycket uppskattade utbildaren Jonas Wärm kommer tillbaka till Åland för att hålla en kvällsutbildning för de som ännu inte gått grundkursen. Kursen är från 18:00-22 på fredagen.

Vi håller till på Idrottens hus där Jonas drar grundkursen som det till nästa säsong kommer att vara krav på att alla ledare som har barn och ungdomsgrupper ska ha gått.

På lördagen den 4:e april så finns det chans för de som vill att vidareutbilda sig. Den här kursen riktar sig till de som redan tidigare gått grundkursen och som vill förkovra sig ytterligare.Då räknar vi med att hålla på från 9:00-16:30.

Kurserna riktar sig till alla som leder ett innebandylag, till styrelsemedlemmar eller såna som arbetar med barn och ungdomsinnebandy samt även till förlädrar.

Alla kurser är fullt subventionerade av ÅIBF och därav gratis för er deltagare!

Sista anmälningsdatum är torsdagen den 19:e mars.

Anmäl dig här