Nytt datum för ledarutbildningen klart

ÅIBF har nu tillsammans med UIBF hittat ett nytt datum för ledarkursen. Nytt datum kommer att bli 5-6 april.

Kurseledare för detta tillfäle kommer Jonas Wärm från Upplands idrottsförbund/Sisu idrottsutbildarna och Stefan Forsman, flertalig SM-guldmedaljör och som för så sent som ett år sedan ledde Storvreta IBK till SM-guld för herrar i Globen. Kursen riktar sig till alla som leder ett innebandylag, till styrelsemedlemmar eller såna som arbetar med barn och ungdomsinnebandy. Även Jonas har 2 SM-guld i bagaget  och har sedan dess rest land och rik runt för att sprida innebandyns budord.

Under fredagskvällen den håller vi till på Idrottens Hus mellan 18:00-21:30 och och under lördagen mellan 9:00-17:00 så kommer vi befinna oss i på Vikingahallen i Jomala. Fredagen kommer bestå av en grundutbildning och lördagen består av fem olika pass som behandlar ämnena spelsystem, ledarskap, målvakten, atleten och träningsplanering. Utbildningen är både teoretisk och praktisk. Gick man kursen i höstas så är fredagens innehåll det samma medan lördagens utbildningen har ett annat innehåll än det förra tillfället. Så var man med i höstas och vill ha mer så går det bra att delta enbart fredagen.

MISSA INTE DETTA! 100% GRATIS!

OBS! Ni som redan tidigare gjort en intresseanmälan behöver komfirmera ert intresse och deltagande genom att göra en anmälan.

Anmälan är fortfarande öppen och vill du delta är det bara att anmäla dig.

Anmälan görs här