Semesterstängt på kansliet

Då var alla årets pristagare presenterade. Stort grattis till er alla! Vilken respons det varit! WOW! Jätteroligt att se! De förtjänar all uppmärksamhet som de fått!

Nu har det dock blivit dags att sätta punkt för denna säsong. Det har varit en lång och mycket annorlunda säsong som varit påfrestande på ett annorlunda sätt än vanliga år. Nu hoppas jag alla ser till att bli vaccinerade så att vi till nästa säsong förhoppningsvis kan börja återgå till det "normala". Då hoppas jag verkligen kan komma igång med verksamheten på allvar igen och även välkomna publik i hallarna igen! I allt elände så vi får dock inte glömma bort att vi varit relativt förskonade och vi har kunnat spela mer innebandy här på Åland, det senaste året, än de allra flesta andra ställen i världen. Det får vi vara glada för!

Det har nu också blivit dags för mig att så småningom checka ut och ta lite semester. Jag kommer att ha semester till den 4 augusti och är åter i tjänst torsdagen den 5:e. Vid akuta ärenden går det alltid bra att maila till förbundet, jag kommer kolla av inkorgen sporadiskt även under semestern.

Ha en riktigt trevlig midsommar och sen även en fortsatt trevlig sommar så ses vi och hörs vi i augusti!

//David Eriksson, verksamhetsledare Ålands innebandyförbund