Serispelsanmälan för säsongen 21/22 är nu öppen!

Hösten närmar sig och det är återigen dags att dra igång de lokal seriespelet i innebandy. Läget ser ljusare ut gällande pandemin som tyvärr tvingat oss att avbryta de två seanste säsongerna i förtid.Så förhoppningsvis så ska vi kunna genomföra säsongen i sin helhet denna säsong.

Serieanmälan är öppen till och med tisdagen den 14:e september. I samband med höstmötet den 22:e september är det en obligatorisk serieträff för alla anmälda lag. Där bestämmer vi hur serierna ska spelas. Det kommer att ligga direkt i anslutning til ÅIBF:s höstmöte som hålls 18:30 samma dag på Park Alandia.

Har man frågor gällande seriespelet så går det bra att vända sig till verksamhetsledaren på mail eller via telefon.

Serieanmälningsavgifterna är:
350 € herrar
175 € damer
70 € juniorlag

Sista anmälningsdatum är den 14:e september. Preliminär seriestart för seniorer är den 29:e september. Juniorserien startar den 10:e oktober. ÅK 1-3 kommer däremot att starta först den 31:a oktober.  Detta för att fler föreningar ska hinna starta upp verksamhet i de allra yngsta åldrarna är därför sista dag för anmälan för ÅK 1-3 satt till den 5:e oktober.

PS. När ni köper in nya matchställ så rekommenderar vi att lagen i att försöka använda en tröjfärg som inget annat lag i serien har. Är ni osäkra på vad de andra lagen har för färger kan ni alltid höra av er til förbundet och fråga vad en lämplig färg vore, för att inte ha samma som något annat lag, om ni skaffar nya matchställ.

Här hittar ni anmälningslänken.