Sista junioromgångarna schemalagda

I måndags öppnade ÅLR återigen upp för hobbyverksamheter inomhus för barn och unga igen. Detta innebär att vi nu förhoppningsvis ska kunna slutföra seriespelet i april! Två omgångar återstår och dessa är nu planerade att spelas den 10/4 samt 24/4. För K3-4 återstår två ordinarie spelomgångar och för K5-7 återstår en omgång av seriespelet och den 24/4 väntar slutspel för de fyra högst placerade lagen i tabellen. Matcherna för K5-7 den 24/4 kommer läggas till i schemat efter att den sista serieomgången är spelad. Däremot så är starttiderna för matcherna enligt följande: semifinaler 12:40, bronsmatch 13.30, final 14:30.

Fortsatt gäller vissa försiktighetsåtgärder för att skapa ett så säkert arrangemang som möjligt. Detta innebär att det inte är tillåtet med någon publik, vi har förlängt dagen så att K3-4 och K5-7 inte spelar samtidigt samt att lagen enbart får ha med sig tre ledare per lag.

Vanligtvis spelas ju alla finaler och bronsmatcher på en gemensam finaldag. Men i och med att läget är osäkert för när seniorserierna kan dra igång samt att om de kommer igång, så kommer troligtvis en finaldag att kunna arrangeras först i slutet av ma,j vilket skulle göra att det blir en väldigt utdragen säsong och därmed olämpligt att lägga juniorernas finaler på samma dag. Oavsett kommer en traditionell finaldag bli svår att arrangera under rådande förhållanden. Därav spelas finalspelet i K5-7 separat den 24/4.