07 december 2022

Anmälan till Åländska cupen öppen!

Åländska cupen spelas traditionsenligt lördagen mellan jul och nyår men då julafton och nyår detta år infaller på just en lördag har vi valt att förlägga den till trettondagen, dvs fredagen den 6:e januari, som är en röd dag.

I åländska cupen så gäller ej de vanliga lagtillhörigheterna som finns i seriespelet utan man kan fritt sätta ihop nya eller gamla konstellationer. Kanske vi får se något hemvändarlag? Det enda kravet som finns är att lagen som deltar har en åländsk anknytning. Det är givetvis tillåtet att ha icke-ålänningar med i laget som är på besök. Alla ansvarar för att ha egen olycksfallsförsäkring.

Alla lag garanteras tre matcher och anmälningsavgiften är 200 € vilket inkluderar domare och hallhyror. Minsta antal deltagande lag på herrsidan är 8 och min antal deltagande lag på damsidan är 4.
ÅIBF reserverar sig för en prisjustering om antalet anmälda lag gör att det istället garanteras fyra matcher för alla anmälda lag.

Matcherna spelas 2x15 minuter fram till finalerna, som spelas 2x20minuter.

Sista anmälningsdag är torsdag 22/12.
 

Klass
Genom att skicka in uppgifterna så godkänner du även att Ålands innebandyförbund får lagra de uppgifter du har lämnat. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till tredje part och de raderas senast efter två år.