19 september 2023

Anmälning till höstens utbildningar

Nu har det blivit dags för att anmäla sig till höstens utbildningar. Fredagen och lördagen den 13 och 14 oktober kommer Jonas Wärm till Åland för att hålla de mycket uppskattade utbildningarna. Utbildningarna är är subventionerade till 100% och hålls på Idrottens hus. Sista anmälningsdag är torsdagen den 5:e oktober.

Likt i Sverige är det obligatoriskt att du som ledare ska ha gått en utbildning de senaste tre åren för att delta i seriespelet.

Grundutbildningen är den första kursen som alla ska gå. Den här grundutbildningen ger dig en bra inblick i och förståelse för Svensk Innebandys Utvecklingsmodell – SIU.

Steg 1 röd riktar sig till de som redan har gått grundkursen (eller en Steg 1 Grön) och som är ledare på röd nivå (dvs är ledare för spelare i åldrarna 12-16 år). Fokus på att bygga atleten och innebandyspecifika färdigheter. Vi skapar förståelse för lagets betydelse, och filosofin "så många som möjligt så länge som möjligt" går före strävan att vinna. Efter utbildningen får deltagaren tillgång till Svenska Innebandys Utbildningsportal där det finns omfattande webbmaterial, fördjupande intervjuer/webbinarier, filmer, övningar och träningspass anpassade till respektive målgrupp

Grundutbildninge hålls fredagkväll den 13/10 och Steg 1 Röd hålls lördagen den 14/10.

Välj

Genom att skicka in uppgifterna så godkänner du även att Ålands innebandyförbund får lagra de uppgifter du har lämnat. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till tredje part (förutom UIBF) och de raderas senast efter två år.