25 oktober 2023

Dags för säsongens första speltillfälle för ÅK 1-3

Det har även blivit dags för oss att starta igång speltillfällena för de allra minsta innebandyspelarna på Åland. För ÅK 1-3 kör vi likt föregående säsong fyra speltillfällen som arrangeras av föreningarna i samarbete med ÅIBF. Anmälan görs separat till varje speltillfälle och det är gratis att delta. Man binder ej upp sig på att vara med alla gånger utan kan delta på utvalda speltillfällen.

Det första av dessa arrangeras av VÅSC går av stapeln redan söndagen den 5/11 i Baltichallen. VÅSC har bokat hallen mellan mellan kl 10-16. Detaljerat spelschema kommer nästa vecka.

Utgångstanken är som vanligt att alla lag ska få spela 3 matcher som är 2x10 minuter långa. Matcherna spelas 3 mot 3 med målvakt.

Vi påminner också om man är fler än 7-8 barn så rekommenderar vi fler lag så att alla barn får mer speltid än vad de sitter på bänken.

Det är helt kostnadsfritt att delta och vi hoppas att det kommer fler nya lag med denna gång. Har man frågor hör man av sig till ÅIBF.

Sista anmälningsdag är tisdagen 31 oktober. Spelschemat kommer onsdagen den 1/11. Det är ganska tight nu med tiden därav är det också viktigt att ni håller deadline för anmälan för att spelschema skall hinna bli klart senast onsdag.

Övriga klara datum för speltillfällen är:
söndag 17/12, Arrangör Jomala IK i Vikingagården
lördag 27/1, arrangör IFFK i Ålands idrottscenter
ytterligare ett tillfälle är planerat i mars med IF Fram och Hammarlands IK som arrangör. Där är inte tiden datum bokat ännu.

Antal lag