04 oktober 2023

Info om seriestart på senior- och juniornivå

På seriemötet som hölls i anslutning till höstmötet beslutades att året seriespel skulle spelas i en dubbelserie för herrarna med 8-10 matcher i grundserien och direkt avgörande semifinaler samt final och bronsmatch.Det beslutades även att dra ner serieanmälningsavgiften till 250 € från 350 € då antalet matcher minskat mot föregående säsong.

Damerna kommer att spela 6 matcher i grundserien.

Ett försök kommer att göras för att få ihop ett sjätte lag på herrsidan samt ett fjärde lag på damsidan. Deadline för att få in fler lag är den 17 oktober. Om detta lyckas så blir det även bronsmatch på damsidan. Annars blir det bara en final.

Är man intresserad av att spela i ett lag men inte har något för tillfället så kan man maila till innebandy@idrott.ax

Serien kommer att dra igång den 25 oktober efter höstlovet. Matcher blir jämt fördelade under perioden 25 oktober till den 6 mars. Finaldagen blir den 16 mars.

- - -

Juniorerna kommer att dra igång sitt lokala seriespel den 29 oktober på förmiddagen/eftermiddag som det brukar ligga ungefär..

Utöver det finns det halltider bokade 19 november, 10 december, 21 januari, 11 februari samt 3 mars vilka är preliminära matchdatum för juniorserien i detta skede.

Spelschemat till första omgången beräknas finnas på hemsidan en vecka före matchstart ungefär.

När speltillfällena för ÅK 1-3 skall hållas ska göras upp tillsammans med föreningarna inom kort.