23 november 2023

Nu öppnar anmälan till Åländska cupen

Åländska cupen spelas traditionsenligt lördagen mellan jul och nyår men då julafton. På grund av covid och att julafton infallit på en lördag så har det tyvärr inte gått att ordna cupen på några år. Nu hoppas vi den kan göra comeback och vi har fått flera förfrågningar redan så vi hoppas på en god uppslutning till årets cup! Åländska Cupen spelas i år lördagen den 30:e december i Baltichallen.

I åländska cupen så gäller ej de vanliga lagtillhörigheterna som finns i seriespelet utan man kan fritt sätta ihop nya eller gamla konstellationer. Kanske vi får se något hemvändarlag eller så är det något lag som plockar ner klubborna från hyllan och gör en comeback? Det enda kravet som finns är att lagen som deltar har en åländsk anknytning. Det är givetvis tillåtet att ha icke-ålänningar med i laget som är på besök. Alla ansvarar för att ha egen olycksfallsförsäkring.

Alla lag garanteras tre matcher och anmälningsavgiften är 200 € vilket inkluderar domare och hallhyror. Minsta antal deltagande lag på herrsidan är 8 och min antal deltagande lag på damsidan är 4.
ÅIBF reserverar sig för en prisjustering om antalet anmälda lag gör att det istället garanteras fyra matcher för alla anmälda lag.

Matcherna spelas 2x15 minuter fram till finalerna, som spelas 2x20minuter.

Sista anmälningsdag är torsdag 14/12.

Klass
Genom att skicka in uppgifterna så godkänner du även att Ålands innebandyförbund får lagra de uppgifter du har lämnat. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till tredje part och de raderas senast efter två år.